Клевета и разрушаване на имиджа на Министерство на младежта и

...
Клевета и разрушаване на имиджа на Министерство на младежта и
Коментари Харесай

Весела Лечева нанесе силен удар на Руди Гела


Клевета и разрушение на имиджа на Министерство на младежта и спорта.

Така служебният министър Весела Лечева назова изказванията на предшественика си Радостин Василев, че той е освободил корумпирани чиновници на ММС, които тя е върнала на работа.

Вчера Василев съобщи в ефирен ефир: “Има координирани дейности по възобновяване на всички корумпирани чиновници, които съм освободил от Българския състезателен тотализатор, от Национална спортна база и от Министерството. ”

Днес Весела Лечева беше изслушана по време на съвещание на отрасловата парламентарна комисия. „ Прочетох изказване на някогашния министър на спорта господин Василев, че е уволнил редица чиновници за корупция. Известно ли ви е да има такива случаи и, в случай че има, има ли възобновени от тях на работа от вас? “, попита националният представител от ГЕРБ и някогашен министър на спорта Красен Кралев.

Лечева отговори, че е осведомена с изявлението на Василев, който все още е народен представител от Политическа партия. „ И аз прочетох, че сме възстановили корумпирани чиновници, които са били освободени. Аз може би първо би трябвало да попитам юристите в тази зала – по какъв начин се дефинира кой чиновник е подкупен. На база на паметна бележка? На база на заповед? Или на база на това, че е освободен против обезщетение от шест заплати? Държа да ви кажа, че има нула освободени за корупция от ММС. Няма подобен случай! И второ - на основни позиции съм възстановила тъкмо двама души “, разгласи тя.

Единият о
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР