Клаудиу Кешеру е картотекиран за новия сезон в efbet Лига,

...
Клаудиу Кешеру е картотекиран за новия сезон в efbet Лига,
Коментари Харесай

Лудогорец ще е без Кешеру и на „Лаута“

Клаудиу Кешеру е картотекиран за новия сезон в efbet Лига, само че няма да играе на следващия ден против Локомотив Пловдив. Причината е ясна – той явно не попада в проектите на треньора Валдас Дамбраускас, по чието предпочитание румънецът не бе картотекиран за дуелите с Мура. Кешеру въобще не бе с тима в Словения и в последните дни тренира самичък, като в този момент не и с отбора в Пловдив, където Лудогорец е на лагер, написа „ Мач Телеграф “.

Странното е, че Кешеру стартира като титуляр в първия формален дуел – 1:0 против Шахтьор Солигорск. Но не впечатли с изявите си и бе сменен. Това за момента е и последният му мач със зеления екип, тъй като той не игра в реванша с беларусите, както и в дуела с ЦСКА за Суперкупата на България. Вече стана дума, че Кешеру въобще не пътува до Словения.

Така на следващия ден офанзивата на Лудогорец ще бъде водена от Пиерос Сотириу, който наподобява без различен, защото Ихинио Марин още не е възобновен от тежката контузия, която го извади от игра за над 10 месеца. Все отново запаса на кипъреца ще бъде Елвис Ману, който по принцип не е централен нападател, само че при потребност е употребен на тази позиция.

Повече детайлности четете в днешния брой на „ Мач Телеграф “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР