Класирането след 7 клас, което беше качено в интернет малко

...
Класирането след 7 клас, което беше качено в интернет малко
Коментари Харесай

Техническа грешка в резултатите от класирането след 7 клас

Класирането след 7 клас, което беше качено в интернет малко преди 10:30 ч. тази заран, е свалено. Причината е техническа неточност.

Министърът на образованието Красимир Вълчев, че за казуса с класирането след седми клас няма цялостна информация, защото участва на полемиката за висшето обучение в Народното събрание.

"Станала е техническа неточност и би трябвало това да се оправи. Ще упорствам това да се случи по най-бързия метод “, сподели министърът, представен от "Дарик ".

Министър Вълчев сподели, че техническата неточност „ е единствено в София и е по повод единствено на няколко учебни заведения “. Той разяснява, че "грешката е поправима и не би трябвало да бъдат ощетени от това ". Попитан за какво се е получила тази неточност в класирането, просветителният министър отговори: „ Тепърва ще установим. Ще създадем инспекция и ще има осъдени “.

И тази година учебното заведение с най-голям бал е Софийската математическа гимназия, следвана от 91-ва немска езикова гимназия и 164-та испанска езикова гимназия. През тази година Технологичното учебно заведение "Електронни системи " към Техническия университет - София пада на 28 място, откакто през предходната беше на пето.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР