Класиране за Шампионската лига през следващия сезон е основната задача

...
Класиране за Шампионската лига през следващия сезон е основната задача
Коментари Харесай

Радо Стойчев иска пак в Шампионската лига

Класиране за Шампионската лига през идващия сезон е главната задача пред Радостин Стойчев и водения от него тим на " Модена ". За задачата отборът би трябвало да се класира измежду първите 3 в шампионата на Италия.

За своята 52-годишна история тимът на " Модена " си е извоювал лидерската позиция на най-успешен и известен волейболен клуб на Апенините. Той е измежду 5-те най-велики клуба на планетата, а българският експерт застана отпред на новия план, откакто преди този момент с отбора на " Тренто " завоюва всички вероятни международни оценки – общо 17.

" Публиката в Модена има трета генерация почитатели на клуба. Много са взискателни. Победите са нещо обикновено, а загубите се одобряват трагично ", сподели българинът в особено изявление за bTV.

Преди седмици Радостин Стойчев влезе в спор с най-голямата звезда на клуба Ървин Нгапет. Французинът, който е един от най-талантливите играчи в света, отхвърляше да тренира под управлението на родния експерт.

" Ървин, като множеството огромни гении, е много непредвидим и мъчно влиза в каквито и да било рамки. Хубавата част от характера му е, че доста бързо не помни. Аз също ", добави Стойчев.

Какво още показа той за фамилията си, живота в Италия и развиването на Волейболната академия " Стойчев - Казийски ", вижте във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР