Класики като "Животът на Брайън" и "Има ли пилот в

...
Класики като "Животът на Брайън" и "Има ли пилот в
Коментари Харесай

Обявиха Борат за най-смешен филм на всички времена

Класики като "Животът на Брайън " и "Има ли водач в самолета? " също намират място в топ 10

Ползватели на уеб страницата Reddit изготвиха лист на най-смешните филми на всички времена. Само за 22 часа трендът по тази тематика набра повече от 5800 коментара и изданието „ Афиш Daily “ сформира рейтинг на продукциите въз основа на лайковете и отзивите за тях, показа вестник.

Така за най-забавна лента беше разгласен филмът „ Борат “ на Саша Барън Коен, втората част на който трансформира българката Мария Бакалова в звезда, а тя пък способства доста за неговия комедиен триумф. В случая обаче става дума за истинския филм от 2006 година, който бе наименуван „ паметен “ и „ безусловно вманиачен “, а коментиращ с ник Chompobar споделя, че по време на прожекцията от смях е изметнал мускул в гърлото си и по-късно в продължение на няколко дни изпитвал болки, само че си е коствало. „ Най-безумният ми опит, който в миналото съм преживявал в киното, беше премиерата на „ Борат “ при претъпкан до лимита салон. Никога няма да го не помни “, написа различен.

На второ място се оказва филмът на режисьора Тайка Уайтити от 2014 година „ Какво вършим в сенките “ (What We Do in the Shadows), който споделя за живота на три вампира - Виаго, Дийкън и Владислав, които се пробват да се приспособят към актуалното общество. „ Смях от първата минута и чудесно запознанство с творчеството на Тайка Уайтити “, написа консуматор с псевдоним CrieDeCoeur. А различен прибавя, че това е един от дребното филми, всеобщо рекламирани в разнообразни подкасти, който не го е разочаровал.

Трето място заема полицейската комедия „ Горещи палки “ (Hot Fuzz, 2007), втора част от екранната трилогия на Едгар Райт, в която влизат още „ Шон от мъртвите “ и „ Краят на света “. Филмът споделя за лондонски служител на реда, изместен в сектор в малко, забутано селце. „ Аз съм елементарен човек. Но в случай че по малкия екран дават „ Горещи палки “, изоставям каквото и да върша сега, и сядам да виждам целия филм “ и „ Идеална комедия – всяка имитация значи нещо “ са единствено два от хвалебствените мнения за продукцията.

В листата на най-смешните филми следват „ Офис тресчица “ (1999) на Майк Джъдж с Рон Ливингстън в основната роля, анимацията „ Омагьосаният император “ на Марк Диндъл за Walt Disney, „ Има ли водач в самолета? “ на Джим Ейбрахамс и Дейвид Зукър (1980), фантастиката „ В търсене на галактиката “ (1999) на Дийн Паризо с Тим Алън и Сигърни Уивър, „ Животът на Брайън “ (1979) на Тери Джоунс и комедийната групировка „ Монти Пайтън “, „ Клетка за птици “ (1996) на Майк Никълс с Робин Уилямс, Ханк Азария, Джийн Хекмън и други, „ Братовчед ми Вини “ (1992) на Джонатан Лин с Джо Пеши и други

Ето и част от любопитните мнения за филмите. „ По-рано „ Офис тресчица “ ми харесваше, до момента в който не се трансформира в документален филм за моя живот “. „ Филмът „ Има ли водач в самолета? “ безусловно държи върха за най-вече гегове в минута. Гледах го с моя 16-годишен наследник и се притеснявах, че няма да разбере доста от шегите, само че той от самото начало се смееше “. „ Аз съм възрастен човек, само че някои подиуми от „ Животът на Брайън “ към момента ме карат да се въргалям по пода със сълзи на очите от смях. „ Монти Пайтън “ в никакъв случай няма да престанат да ни разсмиват “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР