Класен манипулатор - така нарекоха Евгени Генчев потребители в социалните

...
Класен манипулатор - така нарекоха Евгени Генчев потребители в социалните
Коментари Харесай

Ергенът бил `класен манипулатор` - върти жените, както си ще

" Класен манипулатор " - по този начин нарекоха Евгени Генчев консуматори в обществените мрежи. Повод за колоритното определение са писмата, които пианистът написа до Валерия, като в това време дава очаквания на други.

Писмата, които двамата разменят между тях като част от любовната им заигравка, провокираха появяването на всевъзможни сюжети и мнения в мрежата от вида на " глюкоза в тежки количества ". 



 

Докато на пръв взор наподобява, че Валерия е любимката на Евгени и че сред тях се случва нещо съществено, внезапно се оказва, че нишката е прерязана от честите намеси, било то от страна на Айлин, Джия и най-много - Елена, за която пък напоследък настойчиво вървят клюки, че ще е младоженка в живота на Евгени. 



 

Докато упованията бяха, че двамата ще продължат да си пишат, сякаш сантименталната преписка сред тях напоследък нещо е секнала. Или най-малко към този момент наподобява по този начин. Дали това ще попречи на любовните искри посред им да продължат да вилнеят, сигурно скоро ще разберем.

Нека да напомним, че неведнъж, през цялото време на формата, се написа, че точно Валерия е победителката на втория сезон. А това дали булката, за която се мълви, че ще е Елена, можем единствено да гадаем и търпеливо да чакаме до грандиозния край.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР