Класацията „Любимите марки” е израз на потребителските предпочитания към дадени

...
Класацията „Любимите марки” е израз на потребителските предпочитания към дадени
Коментари Харесай

Минерална вода „Хисар” е Любима марка в единствената потребителска класация у нас

Класацията „ Любимите марки” е израз на потребителските желания към дадени марки в разнообразни браншове. И не просто на желанията, а на една същинска прочувствена обвързаност към съответни марки, които в случай че изчезнат биха ни липсвали.Затова точно потребителите предлагат, гласоподават и поддържат марките в 3 кръга.За 2017 година минерална вода „ ХИСАР” бе номинирана в цели 2 категории "Бутилирани води " и "безалкохолни питиета ".

С премията „ Любима марка” потребителите за трета поредна година отличиха „ Хисар” в бранш "Бутилирани води ". „ Хисар” си заслужи и класиране в влиятелната челна тройка и в категория "Безалкохолни питиета " за газираните питиета и студения чай, който създава.

Предприятието, в което се бутилира минерална вода “Хисар” от извор №7 е учредено през 1958 година Сведенията за същото водоналивно дружество датират от времето на цар Борис III. Минерална вода «Хисар» се употребява от преди повече от 2000 години. Това е водата, която са пили императори и царе. Гр. Хисаря е зародил през 4 век преди новата епоха. Наличието на 22 топли минерални извора с лечебни свойства е наложило построяването на града, който е бил предпазен с крепостни стени, дълги 2315м и високи 10м.Траки, византийци, славяни и българи предават през вековете на напредък и съсипия славата на целебната вода...

Днес Минерална вода «Хисар» е добре позната и желана, едва минерализирана (276 мг/л), с отлични трапезни и вкусови качества, които неведнъж са били високо оценени на конгреси у нас и в чужбина. “Хисар” е номинирана от Интер еко - 2000 година и е притежател на огромната премия за качество INTERNATIONAL TROPHY FOR QUALITY, NEW MILLENNIUM AWARD, Italy, има два златни медала от Международен Пловдивски панаир, Любима марка за 2015 и 2016 година.

По мотив премията от екипа на предприятието означиха, че сполучливата историята на марката стъпва и върху прочувствената обвързаност потребител-марка, която е градена дълго и поредно.Вече повече от половин век «Хисар» се радва на доверието на потребителите и печели нови, което прави марката все по-силен и сполучлив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР