СИАТЪЛ (AP) — Мат Браш, десничар на Маринърс, един от

...
СИАТЪЛ (AP) — Мат Браш, десничар на Маринърс, един от
Коментари Харесай

Топ релефът на Маринърс Мат Браш ще пропусне остатъка от сезона след операция на Томи Джон

СИАТЪЛ (AP) — Мат Браш, десничар на Маринърс, един от най-хубавите реливъри в Американската лига предишния сезон, претърпя Томи Джон интервенция по-рано тази седмица и ще пропусне целия сезон 2024 година, сподели генералният управител на Сиатъл Джъстин Холандър в петък.

Браш не беше взел участие в огромни шампионати този сезон, откакто изпита дискомфорт в лакътя по време на пролетната подготовка. Първоначално той се опита да възвърне пострадването без нужда от интервенция, само че предишния месец претърпя крах тъкмо преди да тръгне на рехабилитация.

Холандър сподели след среща с доктор Кийт Майстър в Арлингтън, Тексас, Беше взето решение интервенцията да се направи в сряда.

„ Да приключи сезона си по този метод е неприятно за него. Смърди за нас “, сподели Холандър. „ Вероятно един от най-популярните играчи в организацията измежду съотборниците си, измежду членовете на личния състав. “

Холандър сподели, че Браш е имал отчасти скъсване в задната област на лакътния колатерален лигамент в лакътя, област от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР