Китен. Всеки има своите безспорни лични качества и способности, но

...
Китен. Всеки има своите безспорни лични качества и способности, но
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев: Обучението в университета не се изчерпва с придобиването на знания и умения, а и формира морални устои в основата на житейския път

Китен. Всеки има своите безспорни персонални качества и качества, само че дружно можете доста повече. Затова споделяйте вашите познания, сили и сила, тъй че дружно да увеличавате вашия капацитет и да ставате по-силни. Използвайте всяка опция да работите дружно, тъй като единствено по този начин ще градите доста по-добро бъдеще както за вас, по този начин и за България и света. Това съобщи президентът Румен Радев по време на формалната гала по закриването на XIX издание на Националния студентски „ Летен университет “ в Китен, оповестиха от прессекретариата на президента . Президентът връчи купата на тима победител - Национална спортна академия " Васил Левски ", а преди този момент бяха отличени студенти, спечелили надпревари в девет разнообразни спортни дисциплини. Събитието бе проведено от Националното посланичество на студентските препоръки в България, а измежду формалните посетители бяха регионалният шеф на Бургас Мария Нейкова и ректорът на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ проф. Анастас Герджиков.

Румен Радев акцентира, че спортът освен развива физически качества, само че калява волята и гради характера. Той открои значимата роля на спорта в живота на младежите, без значение от сферата, в която се развиват. Държавният глава поздрави студентите за неуморната работа по одобряването на студентското самоуправление и за отбрана на правата на студентите. Президентът уточни, че образованието в университета не се изчерпва с придобиването на познания и умения. „ То е на първо място извънредно значим стадий от вашия живот, в който вие се образувате като пълноценни персони, като виновни жители на нашата Родина “, съобщи Румен Радев. По думите му точно в университета се образуват полезностите и моралните устои, които са основата за всеки житейски път.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР