Китайските власти реагираха по впечатляващ начин на коронавируса. Тази позиция

...
Китайските власти реагираха по впечатляващ начин на коронавируса. Тази позиция
Коментари Харесай

Паси зове: Борисов да звънне на президента на Китай за съвет как да управлява

Китайските управляващи реагираха по впечатляващ метод на ковид. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия президентът на Атлантическия клуб у нас Соломон Паси.

Той направи паралел със протичащото се в Перник. Трябва доста да се поучим от китайците, поучава той.

Господин Борисов би трябвало да се обади на китайския президент Си Цзинпин и би трябвало да го попита " Господин президент, по какъв начин се справяте с нещата, тъй като ние не можем ", настоя Паси.

За ковид няма лекуване, а за Перник имало. Освен това вирусът пристигнал внезапно, а рецесията в Перник била предотвратима.

Според него министър председателят трябвало да пита кмета на Лондон по какъв начин столицата на Англия се е справила с мръсния въздух преди 100 години. От Китай би трябвало да се учим и от Китай би трябвало да се пазим, счита Соломон Паси.

Китай има дълготрайна тактика за завземане на света, по думите му. Индия била стратегическият ни сътрудник за запазване от Китай. Иначе с Китай, по думите му, би трябвало да имаме комерсиално партньорство. Тайван също може да ни е от изгода с ноу-хау.

Импийчмънт на Тръмп е като Априлското въстание - авансово обречено, само че притегля внимание.

За шпионския скандал с Русия Паси счита, че това е изцяло всекидневно събитие. Според него 57 са съветските шпиони в съветското посолство към септември предходната година.

Той вижда заплаха Русия да анексира Камчия. С изгонването на няколко дипломата, няма да се ограничи съветското въздействие, уверен е Соломон Паси.

Иначе той счита, че България не е черната овца на Европа по отношение на Русия. Не можело да имаме уравновесена политика с Русия. Те са ни влезнали в леглата, безапелационен беше той.

В политиката най-важно е политическият избор, акцентира Паси. Не можеш да балансираш сред жена си и някой различен, към този момент си се оженил, регистрира президентът на Атлантическия клуб. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР