Китайските компании се развиват много бързо. Докато съвсем наскоро лидери

...
Китайските компании се развиват много бързо. Докато съвсем наскоро лидери
Коментари Харесай

ZTE обяви кога ще пусне първия 5G смартфон

Китайските компании се развиват доста бързо. Докато напълно неотдавна водачи в мобилната промишленост бяха Samsung, Apple, Sony и LG, в този момент всичко се промени. Днес китайската корпорация ZTE публично разгласи, че приготвя своя първи 5G смарт телефон. Естествено, преди този момент е допустимо да се появят и модели на други производители с поддръжката на мобилни мрежи от пето потомство.
В изявление за Bloomberg News, изпълнителният шеф на ZTE Лисин Чен показа проектите на своята компания по отношение на своя първи смарт телефон с поддръжката на 5G. Топ-мениджърът сподели, че това ще стане още в края на 2018 година или в самото начало на 2019. Това ще бъде пълноценно мобилно устройство, което ще се продава всеобщо и ще е налично за всички консуматори.



Според тази информация, ZTE има намерение да продава новите смарт телефони в началото единствено на територията на Съединени американски щати, тъй като там се чака да се появят първите потребителски 5G мрежи. Освен смарт телефона ZTE ще предложи таблет, преносим рутер и други 5G устройства.



Още през 2017 година китайският производител Huawei заяви проектите на компанията да показа 5G смарт телефони през втората половина на 2019 година. Явно ZTE се пробва да направи всичко допустимо да стане първата в света компания, показала на пазара 5G смарт телефон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР