Китайски студент е избегнал плащането на наем, като е живял

...
Китайски студент е избегнал плащането на наем, като е живял
Коментари Харесай

Китайски студент е арестуван, след като е живял тайно под стълбището на мола в продължение на 6 месеца: доклади

Китайски студент е избегнал заплащането на наем, като е живял под стълбището на мола в продължение на шест месеца, се споделя в отчетите.

Студентът е имал ергономичен стол, палатка, матрак, маса и компютър в скритото жилище.

Според отчетите той в последна сметка е задържан на 30 октомври.

Китайски студент избегна заплащането на наем от скрито живял под стълбите на търговски център в Шанхай в продължение на половин година.

Мъжът, чието име не се разкрива, е основал жилищно пространство в уединеното място, което включва ергономичен стол, палатка, матрак, маса и компютър, съгласно обява на X, споделена от Shanghai Daily.

Англоезичният вестник заяви, че той даже е употребявал инвертор за генериране на електричество по време на шестмесечния си престой.

Той употребява това, с цел да зарежда своя компютър, мобилен телефон и чайник, оповестява South China Morning Post.

Според The ​​New York Post мъжът понякога оставял спонтанния си жилище, с цел да зарежда устройствата си благодарение на търговски центрове.

Metro заяви, че той е бил видян от охранител преди няколко месеца, само че пазачът му разреши да остане, откакто студентът разказа, че има потребност от място за образование.

Beijing Times заяви, че той е учил за изпитите Gaokao, националните приемни изпити за студенти в Китай, полагани от зрелостници, които преди са били наричани „ най-трудният “ изпит в света.

В края на предишния месец обаче различен охранител видя скритото жилище на студента и не беше толкоз благоразположен към извинението му за учене.

Той беше задържан на 30 октомври, съгласно The ​​Post.

Insider по-рано заяви по какъв начин Шанхай се счита за втория най-скъп град в света за „ добре живеене “, цитирайки ранглиста на швейцарската банкова група Julius Baer.

Според Mercer, американската консултантска компания, Шанхай е един от най-скъпите градове за живеене в света — класиран на 12-то място като цяло.

Прочетете истинската публикация в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР