Китайски съд постанови присъда от една година затвор за жена,

...
Китайски съд постанови присъда от една година затвор за жена,
Коментари Харесай

в Китай осъдиха на година затвор жена, скрила симптоми на коронавирус

Китайски съд постанови присъда от една година затвор за жена, скрила, че има признаци на ковид, преди да се качи на аероплан за Китай, оповестиха през днешния ден държавни медии, представени от ДПА.
Трийсет и седем годишната жена е взела медикаменти, с цел да понижи температурата си, преди да се качи на аероплан от Съединени американски щати за Китай през март предходната година, заяви в. "Глобъл таймс ".
Тя съобщила за признаците си едвам след кацането си в Пекин и по-късно дала позитивна проба за ковид. Близо 63 души, които са били в непосредствен контакт с нея, е трябвало да бъдат сложени под карантина, съобщи Българска телеграфна агенция.
Действията на дамата са представлявали нарушаване на противоепидемичните правила в Китай и са основали сериозен риск от разпространяване на вируса, се показва в решението на пекински съд от предишния октомври, представено през днешния ден от "Глобъл таймс ".
Жената е получила една година затвор и една година пробация за действието си. В Китай работят едни от най-строгите ограничавания против ковид в света, показва ДПА.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР