Китайски ресторант в Италия беше заподозрян в сервирането на човешко

...
Китайски ресторант в Италия беше заподозрян в сервирането на човешко
Коментари Харесай

Страхотия! Китайски ресторант сервира на клиентите си човешко месо

Китайски ресторант в Италия беше обвинен в сервирането на човешко месо на клиентите си. Съмнението се породи, откакто келнер снимал подозрително ядене, подадено му от готвачите, и разгласил фотосите във виртуалното пространство. След проявата му заведението се проверява от полицията.

От изображението, снимано от келнера, се виждат две огромни части месо, които изумително припомнят човешки ходила. Мъжът, чиято идентичност не става ясна, получил злокобното ястие от кухнята, откакто клиенти по-рано поръчали лапа от мечка, явяваща се китайски специалитет.

След като извънредната фотография се озова в обществените мрежи, провокира вълна от отрицателни мнения, а след тях китайското заведение стана обект на инспекция от виновните органи. В хода на инспекцията се изяснило, че ресторантът съхранява месо и риба с изминал период на валидност. Освен това личният състав му не поддържа някои от от нужните правила за непорочност.

По отношение на фотографията обаче към момента няма доста информация. Но следователи към този момент са се допитали до специалисти, съгласно които в действителност става въпрос за човешко месо. Разследването продължава.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР