Китайски е производителят на тротинетката, взривила и изпепелила дома на

...
Китайски е производителят на тротинетката, взривила и изпепелила дома на
Коментари Харесай

Китайски скутер за 12 стотака изпепели дома на Цветан Недялков

Китайски е производителят на тротинетката, взривила и изпепелила дома на китариста Цветан Недлялков. Музикантът от Ку-Ку бенд на Слави Трифонов, водач на Има Такъв Народ, и синът му Мартин, се разминаха на косъм от пострадвания, откакто батерията на електрическия скутер, комплициран на домакински контакт за зареждане, се възпламени и провокира детонация. 

Подобни случаи с марката " Kugoo ", която се радва на голям пазар в Европа в последните 24 месеца, по никакъв начин не липсват. Според специалистите в региона ментетата на истинските, както ги дефинират, тротинетки, имат отбрани против презареждане, само че те постоянно не сработват.

От фотоси пред дома на Недялков се вижда, че литиево-йонната батерия с релативно слаба, спрямо батерията на дребен електрически автомобил, наприер, мощ, е докарала подобен гърмеж в жилището, че дограмата на балкона е с разместена ос. 


Снимка: " 24 часа "  

Според осведомени транспортното средство коства към 1200 лв., сгъваемо е, доставя се в цялата страна от известни фирми-дистрибутори и има гаранция. В същото време обаче урегулиране на стандартите за произовдството, изключително за капризния европейски пазар, към момента няма. 

Скутерчето евентуално ще бъде предадено на проверяващите, а фирмата-вносител - тествана. 

Ето по какъв начин гърми сестрински модел от същата марка тротинетки в хърватската столица: 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР