Китайската компания за авиационни материали (China Aviation Supplies Holding Company,

...
Китайската компания за авиационни материали (China Aviation Supplies Holding Company,
Коментари Харесай

Китай подписа рамково споразумение с „Еърбъс“ за доставката на 140 самолета

Китайската компания за авиационни материали (China Aviation Supplies Holding Company, CAS) подписа в петък рамково съглашение с „ Еърбъс “ за закупуването на 140 самолета.

Те ще включват 132 машини от серията A320 и осем от A350 на обща стойност към 17 милиарда $, съгласно известие, оповестено на формалния уеб страница на CAS.

От компанията показаха, че този ход частично се дължи на възобновяване на китайския пазар за въздушен превоз и вероятността за постоянен и бърз напредък в бъдеще.

Самолетите „ Еърбъс “ ще бъдат закупувани на партиди, с цел да се приспособяват към развиването на авиационния пазар и да отговорят на потребностите от транспортен потенциал, допълват от компанията.

Рамковото съглашение пристигна и откакто три държавни самолетни компании – „ Еър Чайна “, Южнокитайските (China Southern) и Източнокитайските авиолинии (China Eastern) оповестиха през юли покупко-продажби с „ Еърбъс “ за закупуването на 292 самолета на обща стойност към 37 милиарда $. Очаква се те са бъдат доставени сред 2023 и 2027 г.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР