Китайската държавна телевизия показа графика как армията атакува Тайван. Това

...
Китайската държавна телевизия показа графика как армията атакува Тайван. Това
Коментари Харесай

Китайската държавна телевизия показа графика как армията атакува Тайван

Китайската държавна телевизия сподели графика по какъв начин армията нападна Тайван. Това стана в третия ден на огромните маневри на китайските въоръжени сили към острова.
Прочетете още
Пекин разгласи, че са упражнявали ампутиране на Тайван от останалия свят. Те показаха, че единият от двата им самолетоносачи е взел участие в ученията и за първи път е симулирал офанзива от източна посока. Маневрите започнаха откакто президентът на Тайван Цай Ингвен посети Съединените щати. " Тези интервенции служат като строго предизвестие против сговарянето сред сепаратистите, които приказват за " самостоятелност на Тайван " и външни сили. Маневрите пазят суверенитета и териториалната целокупност на Китай ", твърди Ван Вънбин, представител на външното министерство на Китай.

Пекин счита острова за своя територия и упорства, че ще си го върне, даже в случай че би трябвало да употребява мощ. Армията на Тайван беше в нараснала бойна подготвеност поради ученията. Тайван смята себе си за самостоятелна страна и осъжда демонстрациите на мощ от Китай.

Местни хора и туристи в Тайван споделят, че не се тормозят от експлоадирането на война и споделят, че са привикнали с сходни демонстрации. „ Те имат други способи да оказват напън на Тайван. Когато огромна страна нападне по-малка, в действителност наподобява слаба ”, разяснява Тън Пао-Син, пенсионер от Тайван.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР