Китай призова за провеждане на конференция за мира в Газа,

...
Китай призова за провеждане на конференция за мира в Газа,
Коментари Харесай

Китай призова за конференция за мира в Газа

Китай прикани за осъществяване на конференция за мира в Газа , заяви Reuters.

Това се случва малко, откакто " Хамас " популяризира видео с трима заложници и съобщи, че тяхната орис ще бъде решена през днешния ден.

По време на визитата си в Египет китайският външен министър Ванг Уи моли за основаване на характерен график и " пътна карта " за въвеждане на " двуетапно решение " за преодоляване на обстановката в района. Той настоя за обновяване на мирните договаряния сред Израел и Палестина.

В неделя от " Хамас " предизвестиха израелското държавно управление да приключи офанзивата против ислямистката палестинска формация, с което ще способства за освобождението на заложниците.

На 37-секундното видео се виждат 26-годишният Ноа Аргамани, 53-годишният Йоси Шараби и 38-годишният Итай Свирски. То приключва с думите " Утре ще ви уведомим за тяхната орис ".
 Ден №100: Войната в Газа взе следващите си жертви
Ден №100: Войната в Газа взе следващите си жертви

Убити са майка и нейния наследник

Припомняме, че през вчерашния ден представителят на въоръженото крило на " Хамас " Абу Убайда призна в неделя, че ориста на доста израелски заложници е незнайна. Атаката против Израел на 7 октомври умъртви повече от 1200 души, най-голямата загуба на живот за един ден от основаването на страната Израел през 1948 година Нападателите заловиха 240 заложници и ги водиха в Газа.

По информация на Министерството на здравеопазването на Газа, броят на починалите от началото на войната

са били убити от началото на войната в линията Газа. Това сочи информация, популяризирана от Министерството на защитата на Израел.

" Хамас " призна: Съдбата на доста от заложниците е незнайна

Войната с Израел в Газа продължава към този момент 100 дни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР