Китай посрещна Нова година, а с нея и годината на

...
Китай посрещна Нова година, а с нея и годината на
Коментари Харесай

Китай посрещна Нова година, а с нея и Жълтото земно куче

Китай посрещна Нова година, а с нея и годината на Жълтото земно куче.  

Празненствата по случая ще продължат близо две седмици, а фамилиите в страната се събират на ритуално разчистване на домовете си, с цел да " изчистят " неприятния шанс. Фойерверки и охолно украсени улици приветстват Новата година освен в Китай, само че и в редица азиатски страни - Корея, Виетнам, Сингапур, Индонезия и Тайланд.

Според Източния календар тази година ще бъде най-успешна за хората, родени в годините под знака на кучето - 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994 и 2006 година Те ще бъдат отзивчиви и сполучливи в своята работа. В него кучето се среща в няколко цвята – наследник, червен, жълт, бял и черен. Жълтият цвят дава отговор на детайла земя и ще донесе със себе си мощ и позитивна сила, ще притегля парите.

И в китайската традиция, както в целия свят, кучето и знак на преданост, само че също по този начин и на благотворителност. Така всеки, който се отнася почтено към работата и персоналния си живот ще бъде заплатен с триумфи. Освен това детайлът на земята повелява да се опираме на традициите и правилата си, а в подмяна Жълтото земно куче ще ни помогне да реализираме задачите си. Всички работливи ще получат материално благоденствие.

2018 година ще е удобно време за основаване на семейство и обвързване. Кучето обаче не обича спорове и през 2018 година ще сме изправени пред задачата да овладяваме страстите си.

В международен мащаб годината ще бъде сполучлива за стопанската система и най-много за фирмите, които се грижат за благосъстоянието на своите чиновници. 

За да ни върви шанса, би трябвало да обличаме по-често жълти облекла и да се радваме на четириногите другари на индивида, тъй като съгласно легендата точно кучето е едно от 12-те животни, почели поканата на Буда да честват дружно.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР