Китай е най-големият в света пазар на превозни средства с

...
Китай е най-големият в света пазар на превозни средства с
Коментари Харесай

Фолксваген Анхуей въвежда целенасочена стратегия, за да отговори на процъфтяващия китайски пазар на електрически превозни средства

Китай е най-големият в света пазар на транспортни средства с нова сила и това не може да бъде подценено от интернационалните производители на коли.

Базиран в Хъфей, столицата на източната китайска провинция Анхуей, „ Фолксваген Анхуей “ е първото взаимно дружество на Volkswagen Group в Китай, което се концентрира върху проучването, развиването и производството на коли с нова сила. Покривайки повърхност от към 500 000 квадратни метра, заводът в Анхуей беше издигнат единствено за към година, а първата кола се чака скоро да слезе от индустриалната линия.

„ Масовото произвеждане на електрически транспортни средства е планувано за 2023г. “, сподели Ервин Габарди, основен изпълнителен шеф на „ Фолксваген Анхуей “. „ Продължаваме да развиваме нашия екип за научноизследователска и развойна активност, да поправяме нашата тактика за пазара за да намерим най-подходящите артикули профилирани за китайските клиенти, които да дават отговор на потребителските желания на китайския пазар. Нашите локални проучвания се концентрират основно върху създаването и тестването на хардуер и програмен продукт за електрическите коли, както и върху създаването на характерни за Китай модули и платформи. "

Volkswagen Group също по този начин влага в производител на акумулаторни кафези и сътвори компания за цифрови продажби и услуги в Хъфей, с цел да насърчи висококачественото развиване на цялостната промишленост в провинцията.

Вдъхновен от системата за професионално обучение на Германия, професионалният лицей „ Дадзон “ (което е китайското име на „ Фолксваген “), построен взаимно от Volkswagen Group China, „ Фолксваген Анхуей “ и Университетът на Хъфей започва за да култивира повече квалифицирани гении, подобаващи за потребностите на предприятията.

" Китайските и немските компании споделят обща визия в доста аспекти. „ Фолксваген Анхуей “ е явен образец за сходно градивно партньорство ", сподели Габарди. „ Ние ще споделим устрема си да създаваме висококачествени и усъвършенствани автомобилни артикули с нова сила с китайските ни сътрудници и ще комбинираме взаимно мощните си технологии, с цел да реализираме нашата тактика „ В Китай, за Китай “.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР