Китаристът от групата на Слави Трифонов, Цветан Недялков, е собственикът

...
Китаристът от групата на Слави Трифонов, Цветан Недялков, е собственикът
Коментари Харесай

Музикантът Цветан Недялков е собственикът на взривилата се тротинетка в София

Китаристът от групата на Слави Трифонов, Цветан Недялков, е притежателят на взривилата се тротинетка в апартамент в София в сряда сутринта. Това заяви самият Трифонов във фейсбук профила си.

. Взривът е предизвикал пожар и на място са пристигнали две пожарни и два полицейски екипа.

" Днес е огромен ден. Днес е извънреден ден. Днес е удивителен ден, тъй като моят сътрудник и другар Цветан Недялков, с който сме дружно от 30 години и неговият наследник Мартин, имаха най-големия шанс на света. Те оцеляха след гърмеж на литиево-йонна батерия ", написа Трифонов.

Недялков е купил тротинетката на сина си и я е присъединил да се зарежда в хола. 10 минути по-късно тя е избухнала. Взривът е бил толкоз мощен, че е избил прозорците на жилището. Цветан Недялков и синът му не са потърпевши, увери Трифонов.

" Ако им се беше случило нещо, напряко не знам какво щях да направя. Пиша тези редове, с цел да ви насочва сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, само че не задоволително, с цел да могат да ни предпазят от такива произшествия. Инциденти, които могат да станат нещастия. Така че - внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм благополучен, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав! ", написа още той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР