Китаец почина, след като беше прострелян от ловец, който очевидно

...
Китаец почина, след като беше прострелян от ловец, който очевидно
Коментари Харесай

Ловец простреля и уби мъж, когото помислил за заек

Китаец умря, откакто беше прострелян от ловджия, който явно го е сбъркал със заек, заяви полицията, представена от Би Би Си.

Четирима мъже бяха задържани за гибелта на Уанг Муджин, който се удавил във водоем, откакто е бил прострелян в главата с въздушно оръжие. Аутопсията откри, че Уанг е умрял от удавяне.

След това управляващите бяха извикани на мястото и арестуваха четиримата мъже, за някои от които се счита, че са на към 30 години.Разследванията не престават.

Китай има едни от най-строгите закони за оръжията в света, които могат да се ползват за подправени оръжия или оръжия играчки.

Инцидентът беше необятно обсъждан в китайските обществени медии.„ Как е допустимо хората в тази страна да имат оръжия? ", попита консуматор.

„ Помислих, че това е вест от Съединени американски щати “, сподели различен.

Въпреки че се издават разрешителни за лов, притежанието на оръжия в Китай е значително лимитирано до военните, правоприлагащите органи и чиновниците по сигурността.

Въпреки това полицията в Синджоу съобщи в изказване, че има намерение да се оправи с закононарушенията, включващи оръжия и експлозиви.В момента Китай е в разгара на тригодишна национална акция против сходни закононарушения.

Въздушното оръжие изстрелва сачми благодарение на сбит въздух и нормално се употребява за пукотевица по цели.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР