Кит Харингтън, който е известен най-вече с участието си в

...
Кит Харингтън, който е известен най-вече с участието си в
Коментари Харесай

Диагнозата, с която се сблъска Кит Харингтън

Кит Харингтън, който е прочут най-много с присъединяване си в " Игра на тронове ", постоянно е приказвал намерено за здравословните си проблеми. По време на фотосите на сериала той има проблеми както с алкохола, по този начин и с психологичното си здраве.
 И Лиам Кънингам желае роля в сериала за Джон Сноу от вселената на Game of Thrones
Има ли развиване към сериала за Джон Сноу

И кой желае да се включи в него

В епизод от новия подкаст The Hidden 20% артистът споделя, че това е бил един от най-трудните му интервали. Пред водещия Бен Брансън  разкрива също, че до момента в който са продължавали фотосите на " Игра на тронове " се е опитвал да бъде невъзмутим в името на работата си, само че проблемите му са се задълбочавали.

За похлупак на всичко е трябвало да поняса и мненията на хората. " Това е рискова заешка дупка, тъй като си обяснявате всички неприятни неща, които хората споделят, както и хубавите неща ", добавя артистът.
 Снимка 649608

След края на сериала обаче се случва сривът. Когато през 2018 и 2019 година продължава кариерата си като играе в постановката True West на сцената на лондонския Уест Енд,  се оказва неизбежно на дъното.

" По време на тази пиеса някак се сринах и споделих на хората към мен какво се случва и най-сетне започнах дейности ", прям е артистът.

По-нататък той споделя, че по време на последното си посещаване в рехабилитационен център (което обаче не е първият му опит за рехабилитация) са го диагностицирали с ADHD - синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност.
 Снимка 315833

Сблъсъкът с това ментално разстройство обаче в действителност оказва помощ на. От една страна в битката му към трезвеността, а от друга - да бъде по-осъзнат и обвързван със брачната половинка си Роуз Лесли и двете им деца. Въпреки това обаче артистът продължава да усеща неприятните резултати от диагнозата ADHD, написа Entertainment Weekly.

" Умът ми просто желае да се захване с всички неща едновременно ", споделя той.

По думите му тревогата и психологичното му здраве за благополучие са се подобрили след последното посещаване в рехабилитационния център. А за моментите, когато усеща, че влиза в " режим на вцепенение ", както го назовава самият той, разкрива, че му оказва помощ брачната половинка му.
 Кит Харингтън и Роуз Лесли станаха родители за повторно
Кит Харингтън и Роуз Лесли станаха родители за повторно

Семейно благополучие

се срещат на снимачната площадка на " Игра на тронове " и стартират да излизат през 2011 година Шест години по-късно афишират годежа си, а още година по-късно към този момент са женени. Родители са на тригодишно момченце и момиченце на малко повече от шест месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР