Кит Харингтън, известен с ролята си на Джон Сноу в

...
Кит Харингтън, известен с ролята си на Джон Сноу в
Коментари Харесай

Актьорът от Кит Харингтън в стрес след Игра на тронове, пропи се

Кит Харингтън, прочут с ролята си на Джон Сноу в сериала „ Игра на тронове “, влезе в лечебно заведение поради стрес и алкохолна взаимозависимост след края на предаването, написа dnes.bg.

32-годишният английски артист постъп и в първокласно институция за лечение на здравословното си положение.

Харингтън е постъпил в лечебното заведение още преди месец. Това беше доказано от неговия журналист. „ Кит реши да вмъкне тази отмора в графика си като опция да отдели повече време на здравословното си положение, както и да поработи върху някои персонални проблеми “, сподели той.

Лечебното заведение, което коства на артиста повече от 120 хиляди $ на месец, учи клиентите си по какъв начин да се оправят със напрежението и отрицателните страсти. Съпругата на Харингтън поддържа изцяло артиста, твърди източник. „ Роуз го поддържа извънредно доста. Всички негови близки желаят само той да си почине. Точно в този момент той просто има потребност от тишина и успокоение “, разяснява източникът.



През март Харингтън разкри в изявление пред Variety, че е ходил на терапия, когато героят му в предаването е починал.

„ Най-тъмният ми интервал беше, когато изглеждаше, че Джон ще застане в центъра на сериала, когато умря и още веднъж се върна. Наистина не ми харесваше. “ Актьорът разяснява, че когато станеш главната атракция и причина за спекулации на феновете на телевизионно предаване, което е в своя разцвет, фокусът е върху теб и си ужасяващ.

„ Трябваше да се усещам като най-големия късметлия на този свят, когато в действителност бях доста уязвим. Тогава започнах с лечението. Не се усещах в сигурност и не говорех с никого. Трябваше да съм признателен за всичко, което имах, само че се усещах извънредно нерешителен в личните си актьорски качества “, описа Харингтън.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР