Кишварда не можа да спечели четвърти пореден мач в първенството

...
Кишварда не можа да спечели четвърти пореден мач в първенството
Коментари Харесай

Още един разочароващ резултат за отбора на Карабельов

Кишварда не можа да завоюва четвърти следващ мач в шампионата на Унгария. Отборът на Янис Карабельов стигна единствено до 1:1 при гостуването си на Мезьокьовешд-Жори и заема 5-о място в класирането с 33 точки. Карабельов беше титуляр и остана на терена през всичките 90 минути. Неговият отбор игра с човек по-малко от средата на втората част, когато червен картон получи някогашният бранител на Берое и Арда Матеус Леони.

Ясмин Мешанович изведе Кишварда напред в 8-ата минута, само че в 43-ата Андрей Лукич възвърне равенството. В 66-ата минута Тамаш Чери от домакините пропусна дузпа, нарушаването за която докара до изгонването на Леони. 

Вторият в класирането Кечкемет завоюва с 2:1 против третия Дебрецен и към този момент има задатък от 8 точки пред тима на Дориан Бабунски, само че изостава на също толкоз от лидера Ференцварош. МОЛ Фехервар пък надделя с 2:0 Хонвед и се измъкна от зоната на изпадащите, където се намира отборът от Будапеща. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР