Кишинев се е заразил с бацила на Киев и Молдова

...
Кишинев се е заразил с бацила на Киев и Молдова
Коментари Харесай

Кремъл смята, че Молдова е само номинален член на Общността на независимите държави

Кишинев се е заразил с " бацила на Киев " и Молдова е единствено номинален член на Общността на самостоятелните страни (ОНД). Това зави през днешния ден Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, представен от ТАСС и от Българска телеграфна агенция.

Преди това съветският президент уточни, че някои страни, въпреки и да членуват в общността, в действителност са престанали да участват в този формат. Сред тях той назова Молдова, Украйна и Грузия.

" Оперативно-наблюдателно дело е заинтригувана тези страни да вземат участие. Да, към този момент се появиха няколко номинални участника. Украйна е подобен по понятни аргументи. Молдова незнайно за какво счита, че това опонира на ползите ѝ, по някаква причина Молдова е прихванала бацила на Украйна " или-или ". Разумният човек прави избора си " и-и ", а те " или-или ", съобщи Песков в отговор на въпрос належащо ли й са на Оперативно-наблюдателно дело номинални членове.

Руският президент Владимир Путин пък счита, че днешният политически хайлайф в Молдова гледа на себе си като на румънци, а не като на молдовци.

" Молдова е необикновен случай. Там днешният политически хайлайф гледа на себе си не като на молдовци, а като на румънци, има двойно поданство. Това си е техен избор ", безапелационен е Путин.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР