Кирил Стремоусов, назначеният от Русия заместник-ръководител на южната Херсонска област

...
Кирил Стремоусов, назначеният от Русия заместник-ръководител на южната Херсонска област
Коментари Харесай

Назначен от Русия политик в Херсон загина при автомобилна катастрофа

Кирил Стремоусов, назначеният от Русия заместник-ръководител на южната Херсонска област на Украйна, почина в сряда в автомобилна злополука, предадоха съветските държавни осведомителни организации.
Стремоусов беше едно от най-известните обществени лица по време на съветската окупация на Украйна, употребявайки обществените медии, с цел да популяризира нападателни изказвания, последното от които се появи в сряда сутринта.
Агенция ТАСС заяви, че пресслужбата на ръководителя на района е удостоверила гибелта му. Точните условия, при които той е умрял, остават неразбираеми. Русия анексира южната област Херсон на Украйна и три други предишния месец, откакто провежда по този начин наречените референдуми, избрани като противозаконни от Киев и Запада.
Стремоусов публикуваше постоянно видеа в обществените медии - в това число от транспортни средства, движещи се с висока скорост - за обстановката на фронтовата линия. 
Напоследък той призоваваше цивилните да се изтеглят от западния бряг на река Днепър в лицето на възходящата украинска контраатака. Киев се пробва да си върне територията, завладяна от съветските сили в първите дни на войната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР