Кирил Петков призна, че е отстранил червения зам.-министър на земеделието

...
Кирил Петков призна, че е отстранил червения зам.-министър на земеделието
Коментари Харесай

Петков призна: Земеделският зам.-министър на БСП е освободен по сигналите на Дунчев

Кирил Петков призна, че е отстранил аления зам.-министър на земеделието Атанас Добрев поради сигналите на депутата си Александър Дунчев.

„ Това което се опитваме да създадем, всяко едно от министерството да си огледа хората в пенсионна възраст. Аз съм приказвал и с другите сътрудници, че назначенията не могат да стават на партиен принцип. освобождават министри, като забележим, че някой не се оправя добре. Тук съм да показвам е, че няма да стоим в някакви софийски институциии, да слезем назад на земята “, съобщи през днешния ден министър председателят. Той обаче не пожела да отговори дали е податлив да освободи министърът на земеделието Иван Иванов, който в действителност беше упрекнат в партийни назначения.

Само преди дни депутатът от Политическа партия Александър Дунчев упрекна съдружния си сътрудник Българска социалистическа партия, че гледат на горите като на „ баница  и всеки желае да вземе парче от нея “.

Всъщност Дунчев не крие, че няма връзка точно с министър Иванов. Според депутатът от Политическа партия се освобождават тези, които разкриват схемите на Българска социалистическа партия и има една непоследователност в кадровата политика.

„ Многократно молих за срещи с Нинова, тъй като на всички стана ясно, че всичко се спуска от централата, а не от министъра, което е неуместно и за това помолих министъра и министър председателят да уредят една среща с Нинова и да забележим по какъв начин продължаваме работата в горите “, съобщи пред дни Дунчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР