Кирил Петков не управлява еднолично и авторитарно, но не е

...
Кирил Петков не управлява еднолично и авторитарно, но не е
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Трифонов чака до последно, за да не излезе антиевропеец

Кирил Петков не ръководи еднолично и властническо, само че не е задоволително изкусен, с цел да удържи връзките със Слави Трифонов . Петков не можа да удържи обединението, само че и тя в действителност е доста сложна за удържане, само че по този начин или другояче за властническо не може да става дума .

Това съобщи политологът Андрей Райчев пред News.bg във връзка решението на водача на " ИТН " Слави Трифонов да изтегли министрите си от обединението, взаимните обвинявания сред досегашните сътрудници и политическата рецесия, в която влязохме от няколко дни.
 Българска социалистическа партия не желае безпорядък и нови избори
Българска социалистическа партия не желае безпорядък и нови избори

Филип Попов не е склонен Има Такъв Народ да хвърлят страната в безпорядък

Той изясни, че излизането на Има Такъв Народ от обединението е доста дълъг развой и не е неочакван . Конфликтът стартира от дълго време и чисто и просто кулминационната точка е пре дстояла - българското гласоподаване за Северна Македония през юни месец.

Според Райчев, Слави Трифонов е избрал последният вероятен миг, тъй като другояче дейностите му ще бъдат сложени в руслото на антиевропейска реакция . " Това е последният вероятен миг, който той може хем да разклати държавното управление, хем да не излезе антиевропеец, разяснява Райчев.

Според политолога партиите след излизането на Има Такъв Народ ще положат старания за държавно управление на малцинството " Това ми се вижда невероятно, само че несъмнено, не е напълно необикновено. Втори кабинет отново е доста дребен вид - да се направи ново държавно управление с мандата на Слави Трифонов, а третият вид са избори, заключи Райчев.

Андрей Райчев посочи, че сме доста по-близко до предварителни парламентарни избори наесен. От трите разновидността - това е най-вероятният , сподели политологът.
 Лена Бориславова: Готови сме за нови избори, само че откакто изчерпим всички благоприятни условия
Лена Бориславова: Готови сме за нови избори, само че откакто изчерпим всички благоприятни условия

Усилията на кабинета са ориентирани към актуализацията на бюджета

Припомняме, на 8 юни 2022 година разгласи, че изтегля министрите си от ръководството на страната.

Пръв оставка подаде районният министър от премиера за " брокер ". След Караджов оставка подаде и министърът на спорта.

На идващия ден ръководителят на 47-ия парламент Никола Минчев съобщи, че, които да поддържат бюджета. Тогава Любомир Каримански съобщи, че от.

На 10 юни депутатът от Има Такъв Народ от премиера да поддържа ръководството.

След като водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разгласи, че изтегля министрите си от кабинета " Петков " депутатите на в обществената му част. Без доста разногласия депутатите от Бюджетната комисия одобриха обновените и на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). Както съобщи през вчерашния ден депутатите му ще поддържат обновения бюджет в обществената му част. Така и депутатите поддържаха тази част, само че гласоподаваха " въздържал се " по макрорамката.

Междувременно стана ясно, че министър председателят от Има Такъв Народ. След това министър председателят депутати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР