Кирил Петков направи първи коментар за дясната си ръка Лена

...
Кирил Петков направи първи коментар за дясната си ръка Лена
Коментари Харесай

Кирил Петков проговори за Лена, удари Слави

Кирил Петков направи първи коментар за дясната си ръка Лена Бориславова и песента за гладната хиена, която сценаристите на Слави й посветиха. Скандалът с парчето „ Уморена кака Лена ”, направено върху чалга шлагера от 90-те „ Хищна хиена ”, тресе трети ден страната.

„ Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота с изключение на неистини за " Капитан Андреево " и за мафиоти, има и комизъм. Нека се посмеем дружно “, написа в профила си във Facebook водача на „ ИТН “ Слави Трифонов, като показа „ Песен за Лена “.
-->
„ Това е човек, който е в свободно рухване. Той се провали като шоумен, като политик, смъкна си личното държавно управление, гласувайки с Движение за права и свободи и ГЕРБ “, разяснява съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ във връзка песента.

„ Да замахваш към жена – тя е доста мощна, няма да ѝ повлияе. Здравите сили в обществото са там. Обществото удари гръмък пестник назад към Слави и му сподели – ти ставаш една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята “, добави Кирил Петков. Според него „ Продължаваме промяната “ се е обединила зад Лена Бориславова.  

Политическа партия излезе с афиш на Лена и надпис „ Всички за един ”, закани се да съди сценаристите на Трифонов. Те пък дадоха отговор, че нищо не са писали, песента била национално творчество, което намерили в интернет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР