Кирил Петков, минаха седмици, месеци, минаха и прословутите сто дни!

...
Кирил Петков, минаха седмици, месеци, минаха и прословутите сто дни!
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ: Кириле, събуди се, бе!

Кирил Петков, минаха седмици, месеци, минаха и прословутите 100 дни! Пролетта пристигна, раззелени се, а Промяната продължава да спи зимен сън!

Гешев е на своят пост. Оставихте Надежда Йорданова сама във Висш съдебен съвет. Само БОЕЦ и шепа непримирими жители продължаваме тази борба, а „ променаджиите” ги няма! Кьорав променаджия, или човек на Демократична България няма пред Висш съдебен съвет против Гешев! Страх ви е, да не би Гешев да падне ли? Къде сте? Или там е рисково и не е за вас?

КПКОНПИ си е под контрола на мафията и Тони Балкони! ДАНС си е под контрола на мафията и по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК не се случва НИЩО. Национална агенция за приходите си е под контрола на мафията и изпра Пеевски, а по сигнала на БОЕЦ за Къщата в Барселона към този момент една година Спецов не може да извърши нужните проверки. Всъщност Пеевски го изпраха и ДАНС, и прокуратурата, и Национална агенция за приходите, и КПКОНПИ! Кириле, удовлетворен ли си? Повечето от тези институции са под твой надзор.

И Висш съдебен съвет си е на своят пост, макар сигналите на БОЕЦ с съответни данни за брутално тъпчене на Конституцията от девет членове на Съвета! Вместо Парламента да инициира тяхното премахване, което ще докара до неотложно разформироване на цялото Висш съдебен съвет, Парламента мишкува и мишките вътре броят дните да мине и този месец и да си вземат още една заплатка.

Кириле, това ли ти е Промяната? Събуди се, бе! И не се оправдавай с Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия, никой не е очаквал смяна от Слави и Корнелия. Политическа партия и Демократична България трябваше да са моторите на смяната. И къде сте? Христо Иванов и компания се снишават срамно и кадруват на дребничко, а хората от Политическа партия даже и това не вършат. Гърчиш се и навеждаш под рекета и блъфовете на Нинова и Има Такъв Народ и се мислиш за остроумен. Глупости, Кириле.

Влезе в клопката на „ глупавото момче”. Хем си некадърен, хем се мислиш за огромна работа, хем не търсиш помощ. Всичко ти е едно тъпо пънене, поза и ПР. А ориста и жителите дадоха доверие за същинска смяна. Имаме исторически късмет и вместо да изриваме мафията, ченгетата и корумпетата от властта, виждам по какъв начин Пеевски още веднъж е недостижим. А с влизането си в проблема по сигнала на БОЕЦ за пачките и кюлчетата и арестите на Буда, Горанов и Арнаудова прецака всичко. Пак от едното пънене да си „ в играта” и да се правиш на „ герой против корупцията”. В живота си не виждал сигнал за корупция. В живота си не си се сблъсквал с мафията и мутрите и. И нито знаеш, нито можеш да водиш тази борба. И вместо да търсиш помощ, съсипваш и нашите старания, опасности и труд.

Кириле, ти си си най-големият зложелател.

Гарелов – консултант в Парламента в комисията по медии. Карбовски – номиниран от ръководещите за член на Съвет за електронни медии. Кошлуков си е шеф на Българска национална телевизия. Живко Тодоров, индивида на Шиши си стои, като шеф в ББР с 370 000 лв. заплата! НИТО ЕДИН сигнал на БОЕЦ против мафията не е разследван съответно от службите, които са на под твой надзор – ДАНС, Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи, като се изключи напъните на Рашков по сигнала против Борисов, който отново ти унищожи.

И по тематиката за войната в Украйна „ Промяната” е жалка картинка. Политическа партия и Демократична България - Заложници на дъртите ченгета и путинофили от Българска социалистическа партия. Срам и срам.

Всичко това сме го виждали. Има обаче един огромен проблем, Кириле. Битката против мафията се води от бойци, от хора, които имат силата куража и способността да водят тази борба. Може да не се усмихват хубаво, може да не са с по две дипломи от Харвард, само че имат нещо друго – увереност и храброст. Лидерство в борбата. Изправяш се, поемаш всички опасности, закани, мръсотия и удари и се бориш до дупка. За правила и идея. Това не е бизнес, не е политика, не са сметчици, не са договаряния, не е ПР. Това е война и тя коства и човешки животи. Знам го от личен опит.

Кириле, или се разсъни, или ще те събудим. Все още имаме късмет да се преборим с наглите. Ако не можете да помагате, най-малко не пречете. Гледайте си постчетата, селфитата и интрижките в обединението и не ни пречете. Ние без вас си можем, вие без жителите не можете. Дано си го осъзнал.

А в случай че въпреки всичко се събудиш и решиш, че имаш топки за същинска борба против мафията и корупцията, обади се, ще ни намериш на фронта.

Георги Георгиев, БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР