Кирил Петков и Христо Иванов си свършиха работата - натиснаха

...
Кирил Петков и Христо Иванов си свършиха работата - натиснаха
Коментари Харесай

Мая Манолова: Кирил Петков и Христо Иванов си свършиха работата, остава им да мълчат и да се усмихват

" Кирил Петков и Христо Иванов си свършиха работата - натиснаха копчето на пералнята и повече не са нужни на " ротационерите ". Остава им да бъдат положителната младоженка в обединението, да мълчат и да се усмихват. "

Тези остри реплики насочи Мая Манолова от новото ляво обединяване Левицата! във фейсбук към ръководещите от Политическа партия и Демократична България във връзка днешните самопризнания за " сглобка " с ГЕРБ и че те самите са " смокиновия лист " в обединението.

По думите й ППДБ сами са си определили ролята на смокинов лист, до момента в който ГЕРБ си гласоподава каквито закони си желае с болшинството на задкулисието - дружно с Движение за права и свободи и Възраждане.

Според Манолова е предстоящо, че конците ще дърпа този, който държи гласовете в Народното събрание. И то се е видяло още с гласуването за ваденето на следствието от прокуратурата, след това за закона за КПКОНПИ или за чуването на правосъдния министър. Даже Сарафов е определен пред сащисания взор на правосъдния министър и цялата " демократична общественост ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР