“Кирил Петков и Асен Василев са нагли лъжци и белите

...
“Кирил Петков и Асен Василев са нагли лъжци и белите
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев са нагли лъжци и белите якички на корупцията в България

“Кирил Петков и Асен Василев са нагли лъжци и белите якички на корупцията в България ”, написа водачът на " ИТН " Слави Трифонов във Facebook.

“Спомняте ли си, че когато бяхме дружно в съдружно държавно управление, тези двамата стопираха всички пари за пътища? После упрекнаха Гроздан Караджов и надлежно мен, че някакси заплащането за към този момент свършена работа е…крадене на пари. Как се крадат пари, като се заплати на някой, който е приключил работа, аз не знам. Просто не съм неуравновесен като някои политици, с цел да настоявам сходни неща. После Кирил Петков и Асен Василев говореха непрекъснато, че най-страшната скица за източване, сиреч - за крадене на пари, в пътното строителство са по този начин наречените инхаус процедури ”, разяснява Трифонов.

“Ето какво става през днешния ден. Правителството дава още пари за " Хемус " и форсира градежа ѝ. Правителството ще индексира инхаус договорите за строителството на автомагистрала " Хемус ", до месец ще има и предложение за решение в Министерския съвет за индексация на договорите за доизграждане на автомагистрала " Хемус ". Значи, освен, че ще платят всички пари по инхаус процедури, освен, че те самите ще вършат инхаус процедури, ами на всичкото от горната страна ще ги индексират, т.е. - ще дадат още повече пари ”, добави Слави Трифонов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР