Кирил Петков го удари на молба към ГЕРБ и изпадна

...
Кирил Петков го удари на молба към ГЕРБ и изпадна
Коментари Харесай

Кирил Петков се моли на ГЕРБ: Комуникацията може да почне и по телефона, не е казано да се видим

Кирил Петков го удари на молба към ГЕРБ и изпадна в още по-конфузна обстановка.
" Kомуникацията с ГЕРБ може да стартира и по телефона, не е казано, че би трябвало да се забележим незабавно. Ние сложихме утрешния период с концепцията, че няма дни за губене ".Това съобщи съпредседателят на ”Продължаваме смяната ” Кирил Петков, откакто стана ясно, че ГЕРБ нямат никакво желание да откликнат на ултиматума му. 

" Разбира се, тук най-важното нещо е, че тези ясни линии, които бяха начертани с тези гаранции, че декларацията на Денков и Габриел ще бъде спазена, тук значимото е никой не би трябвало да се пробва да тества дали тези гаранции ще устоят, защото ние сме подготвени да подадем оставка. 

 

България няма потребност от следващата политическа рецесия, само че няма потребност и от замяна на промените, които ние сме заложили ", добави Петков.

 

" До този миг ГЕРБ не са ни потърсили ", посочи той.

 

" Този документ е механизъм за гарантиране на тази реформаторска стратегия, което значи, че тези 7 гаранции ние желаеме да ги разпишем в подробност, само че това не е съдружно съглашение.

 

Тук става дума за това, че тези гаранции за промените няма да бъдат сменени и желаеме доста ясно от двете страни да го подпишем, тъй като до този миг устните сделки наподобява, че не работят задоволително добре ", счита Петков

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР