Кирил Петков е новата голяма звезда на България и вниманието

...
Кирил Петков е новата голяма звезда на България и вниманието
Коментари Харесай

Коя е майката на Кирил Петков

Кирил Петков е новата огромна звезда на България и вниманието към него и фамилията му е законосъобразен.

Майката на Кирил Петков – Венета, заобикаля светлините на прожекторите за разлика от татко му Петко. Тя продължава да работи в Канада и рядко се прибира в България. Завърна се около изборната победа на Петков, само че към момента продължава да натрупа стаж чужбина, написа Ретро.

Майката на водача на „ Продължаваме промяната “, заема поста на шеф на клон на една от най-големите и остарели библиотеки Канада. Тя ръководи веригата от градчето Виктория, провинция Британска Колумбия, където се е  установила да живее трайно преди близо три десетилетия. За позицията си майката на Петков получава солидно заплащане на месец – съвсем  6 700 канадски $, което се равнява на 9000 наши лв..

Преди да емигрира тя е била учител по български език и литература. Родена е в Пловдив, приключила е „ Българска лингвистика “, специализирала филология и литература в Пловдивски университет. Докато е студентка тя ражда единствения си наследник, откакто се среща с обичания си Петко Петков.  Бащата на политика по обучение и специалност е преподавател по биология. По негова самодейност семейство емигрира за Канада, а преди този момент той работи на щат като зоолог към Българска академия на науките. В чужбина Петков стартира изследователска активност и обикаля Щатите, Амазонка и разнообразни острови и страни, с цел да учи особености на природата там, писа Ретро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР