Кирил Петков е ходещ компромат на самия себе сиТези зеленчуци

...
Кирил Петков е ходещ компромат на самия себе сиТези зеленчуци
Коментари Харесай

От „9 милиарда лева кражби“ останаха само чушките на Капитан Андреево

Кирил Петков е ходещ компромат на самия себе си
Тези зеленчуци са ви тровили в продължение на 12 години, тъй като са минавали контрабандно на „ Капитан Андреево “. Това е лайтмотивът на предизборните клипове на „ Промяната “, които ни се натрапват в Ютюб, фейсбук и останалите платформи и обществени мрежи. Последен напор на КироКокорчовците да се докопат още веднъж до властта, или най-малко да додрапат до второто място на изборите, се показва в разбор на Стефан Ташев за Брейкинг.бг

Чушките на „ Капитан Андреево “ останаха единственият мотив на „ Промяната “. Малоумна предизборна акция, онагледяваща мисленето на тези хора. Като на питомници на детска градина. Мислене в картинки. Пред пандиза, със шкафче, на „ Капитан Андреево “. Като гледаш тези детинщини се питаш: Абе тези ли малоумници ни управляваха?

А какви приказки бяха преди една година…ех. Ще спрем „ кражбите на 9 милиарда лв. “ и с тях ще вдигнем пенсиите, ще построим пет моста на Дунав, пет тунела и автомагистрала всяка година…КироКокорчовците от дълго време не помниха за тези „ 9 милиарда от обири “, лапнаха други 9 милиарда лв. от заеми, потънали неизвестно къде, гушнаха едни 100 милиона лв. от комисионни при съмнителни покупко-продажби за газ, опоскаха хазната като скакалци. И в този момент желаят „ да си довършат работата “. Айде, няма потребност. Щото  ще довършите нас. И без това ни докарахте до жанвиденова зима. Идете в други страни, тях да оправяте. Натрапването единствено на Капитан Андреево демонстрира, че нямаш никакви други причини, нямаш стратегия за ръководство, нямаш даже концепция по какъв начин да управляваш. И, че не си приключил нищо за осем месеца ръководство.

Мисленето в картинки и детската предизборна акция на „ смяната “ демонстрира единствено едно. Че тези момчета, със всичките им зависимости, непросветеност и надменност, бяха докарани от други сили, които им дърпат конците. Така да вземем за пример баш шефа на „ смяната “ Кирил Петков лети от гаф на гаф в цялата акция. Всъщност Петков е ходещ компромат на самия себе си. Щом необразованият, не може да написа и приказва на български език, експремиер си отвори устата става за смях. Винаги. Не оказват помощ нито Лена, ни пиари, зайовци и даже Кумчо Вълчо към този момент не може да му помогне.

Щом от „ 9 милиарда от обири “ останаха единствено чушките на „ Капитан Андреево “. Остава още малко. На 2 октомври да ги пратим в небитието. И да останат единствено един противен спомен.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР