Кирил и Асен ги докарахме ние, каза Слави Трифонов в

...
Кирил и Асен ги докарахме ние, каза Слави Трифонов в
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирил Петков ми каза, че е по-добър човек от мен. Това ме шокира!

Кирил и Асен ги докарахме ние, сподели Слави Трифонов в появяването си за трета поредна вечер по своята телевизия, отговаряйки на въпроси на Тошко Йорданов. 

" Кирил Петков ми сподели в един от диалозите, че е по-добър човек от мен. Това доста ме шокира! Кой човек би споделил на различен, че е по-добър човек от него? Защо би му го споделил? И по какъв начин изчисляваме кой човек е по-добър? ", съобщи още Трифонов.
 
" Аз върша положителни неща. Сигурно върша и неприятни. Всеки човек има и положително, и неприятно в себе си. Но отново се чудя по какъв начин можеш да кажеш, че един човек е по-добър от различен. Той не е доста в ред! За да кажеш нещо сходно, би трябвало да не си доста в ред! Чудя се на каква база го пресметна? Как разбра? Знаеш ли кой съм аз, познаваш ли ме? Знаеш ли какво съм правил? Знаеш ли какъв човек съм изобщо ", запита се шоуменът. 

За него хората, които се мислят за повече от другите са " малко странни ".

" Има такива българи, Но с цел да живеем в общественост, би трябвало доста деликатно да употребяваме тези изрази. И доста деликатно би трябвало да се разделяме едни от други. Разделяйки се по разнообразни аргументи - да речем, че едни са по-добри, другите са по-лоши - в последна сметка по какъв начин ще живеем дружно? ", сподели още тв водещият.

 

" Бяхме единствено аз и той. Както и по телефона бяхме единствено аз и той. Тук могат да се извадят доста заключения за лъжата и истината ", изясни Трифонов.

" Аз последно гледах Кирил Петков при Мария Цънцарова. Той и тогава намеси моето име в дебата преди изборите. Заяви, че съм му се обадил по телефона и съм му споделил нещо за моя милиард. Лъжата е част от нашия живот. Когато ти си обект на неистина, е доста необичайно по какъв начин да се защитиш или по какъв начин да кажеш – това не е правилно. Изобщо доверието е това, което може да те избави.

 

Ако въобще хората ти имат вяра, че ти не си човек, който би могъл да го каже. В моя случай, тъй като доста хора не ме харесват, те на драго сърце чуват неприятни неща за мен и си споделят: " Да, това е по този начин! ". Без изобщо да има доказателства, без да има каквато и да е фактология! И виж какъв брой е елементарно да излъжеш. И това доста се употребява в политиката ", изясни водачът на Има Такъв Народ, които останаха отвън Народното събрание при последните извършени избори през октомври тази година.

 

" В политиката, когато си измамник, си доста печен политик. Суверенът е прав постоянно, само че може би има хора и общности, които не желаят да им се споделя истината. Може би тъй като истината доста постоянно е грозна, ръбата, мъчителна. Времето разкрива истината и рано или късно тя пробива. Лъжата е исполин на глинени крайници. И по тази причина човек, който ви лъже, без значение дали е в персонален проект или носи отговорност за вас, в последна сметка вие ще претърпите провал доста грозно.

 

Проблемът е, че разликата сред мен и останалите съдружни сътрудници беше, че нямат никакъв проблем. Даже в противен случай, те схващат, че това е част от играта, и еквилибрират с нея много добре. Защо би трябвало да се трансформира или да се върша на нещо, което не съм? Аз не мога, не се усещам удобно - да се лъжем, да се гледаме в очите. Подаваш си оставката и след това все едно не си си подал оставката. Всички тези хора са по този метод. Докато аз считам, че като си подадеш оставката, си я подал ", разяснява Слави.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР