Кирил Десподов се отличи с гол и две асистенции при

...
Кирил Десподов се отличи с гол и две асистенции при
Коментари Харесай

Десподов се развихри с гол и две асистенции за ПАОК

Кирил Десподов се отличи с гол и две асистенции при домакинската победа за ПАОК с 4:0 против ОФИ Крит от 16-ия кръг на гръцкото състезание.


Капитанът на българския народен тим откри резултата в 39-ата минута, откакто четвърт час по-рано австриецът Щефан Швааб пропусна дузпа за " черно-белите ", направена от Десподов. Ганаецът Абдул Рахман Баба удвои задатъка за ПАОК в 41-ата минута. В спомагателното време на първата част танзаниецът Мбвана Самата също пропусна да се разпише от бялата точка в интерес на тима от Солун.

Бразилецът Маркос Антонио направи 3:0 в 89-ата минута след подаване на Десподов. Българският нападател изведе и испанеца Брендън Томас, който фиксира крайния резултат в спомагателното време на срещата. Кирил Десподов има пет попадения в локалното състезание и 7 във всички шампионати през актуалната акция. Голмайсторът остана 90 минути на терена в четвърти пореден мач.

ПАОК е водач в класирането с актив от 38 точки след седмия си следващ триумф в шампионата, до момента в който Панатинайкос е с три точки по-малко, само че и един изигран дуел по-малко. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР