Кирил Десподов не е забравил откъде е тръгнал. Футболистът на

...
Кирил Десподов не е забравил откъде е тръгнал. Футболистът на
Коментари Харесай

Стипендия Кирил Десподов за отличник в Кресна

Кирил Десподов не е не запомнил от кое място е тръгнал. Футболистът на Лудогорец и троент Футболист №1 на България още веднъж е подготвен да оказва помощ в родния Кресна. Този път на първенец от учебно заведение " Св. Паисий Хилендарски " в родния му град. 

" Уважаеми родители, скъпи възпитаници! За поредна година през месец май ще бъдат отличени възпитаници на годината, ще бъде връчена и " Паисиева премия " по одобрени критерии и за първа година ще бъде връчена стипендия " Кирил Десподов ", учредена персонално от него. 

Тя ще бъде връчена на възпитаник, отговарящ на критерии: отличен триумф, реализирани резултати на надпревари и олимпиади, положително държание, без наложени наказания и отсъствия по неуважителни аргументи. При повече от един възпитаник отговарящ на тези критерии, те ще имат опция да напишат мотивационно писмо до него, което ще бъде и решаващо при избора ", оповестяват от школото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР