Кипър затегна правилата за Златния паспорт, написа Ню Йорк таймс.Финансовият

...
Кипър затегна правилата за Златния паспорт, написа Ню Йорк таймс.Финансовият
Коментари Харесай

Кипър вдигна цената на Златния паспорт заради ЕК

Кипър стегна разпоредбите за Златния паспорт, написа Ню Йорк таймс.

Финансовият министър в Никозия Харис Георгиадис съобщи, че са признати нови условия в програмата " Гражданство против вложения ". " Досега паспорт се даваше на чужденци, които вложиха минимум 2 млн евро в страната.

Ние повишихме минимума с 500 000 евро ", сподели той. По думите му островната средиземноморска страна ще дава поданство на хора от трети страни, които имат позволение за непрекъснато престояване в останалите 27 членки на Европейския съюз, показват документ за чисто правосъдно минало и не нямат отвод за поданство на друга страна от блока, написа Пик.

Програмата бе подложена на рецензия от Европейската комисия. Според Брюксел " Златният паспорт " улеснява прането на пари и укриването на налози.

Властите на Острова на Афродита стартираха програмата преди шест години. Оттогава до края на 2018 година кипърски жители станаха над 1800 души. Приходите в хазната се пресмятат на 6,6 млрд евро, или 1,2 % от брутния вътрешен артикул.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР