Кипър с първи сериен убиец! Той е офицер, затрил 8

...
Кипър с първи сериен убиец! Той е офицер, затрил 8
Коментари Харесай

Жестоки разкрития за убиеца от Кипър, затрил 3 българки

Кипър с първи сериен палач! Той е офицер, затрил 8 дами Зловещо: Бруталният сериен палач в Кипър е българин Нова жертва на серийния палач: Куфар с човешки остатъци откриха в Кипър Кървави разкрития за Звяра от Кипър! Ето кои са жертвите му

Над 37 дами са били убити от Звяра от Кипър, измежду които 3 са българки. Останалите жертви на Никос Метаксас са от разнообразни националности.



Сред тях има гражданки на Шри Ланка, Англия, Украйна, Филипини, Китай, Румъния, Виетнам, Грузия, Кения, Конго, Камерун, Сомалия.
Списъкът в действителност е застрашителен, като че ли е колекционирал дамите по страни, разясняват от следствието.


Мона Джабири, от Сомалия, изчезнала на 02.02.2019

Жените са били убивани в продължение на 29 години, те са на друга възраст, има и няколко пенсионерки.


Валери Потс е от Англия и изчезва през януари 2018 година.

Сред шокиращите самопризнания, които Никос Метаксас прави, е за това по какъв начин е умъртвил майка и нейната щерка - 36-годишната румънка Ливия Бунеа и нейната 8-годишна дъщеричка Елена Наталия Бунея. Те живеели в Никозия, откъдето изчезнали на 30 септември 2016 година.

Източници от полицията, представени от медиите в Кипър, настояват, че труповете на майката и дъщерята, както и на филипинката Аркиола, били хвърлени от серийният палач в околност, покрай шахта.

Полицията продължава издирването и на 6-годишната Сиера, както и на още жертви. Разследващите към този момент са уверени, че многото случаи с изчезнали дами в действителност са свързани с Чудовището от Кипър.


Мария Какояни, от Кипър, изчезнала на 11.04.2012

През цялото време Никос Метаксас е имал необикновен шанс - румънката и щерка й по този начин и не били оповестени за търсене дълго време. Като фотограф той можел да обикаля и такива места, които са изоставени.


Никос Метаксас

Сайтът Вadoo пък се оказало удачно място, откъдето да си намира жертви. Сред тях са друга майка и щерка - филипинката Тибурсия и 6-годишното й дете.



Според iefimerida.gr, 35-годишният сериен палач се намирал в Гърция от април до май предходната година, където провеждал военна подготовка, повишавайки квалификацията си във атинската Военна академия.

Разследващите ревизират обширно и интернет контактите на килъра. Полицията проучва онлайн следите на други дами от листата на безследно изчезналите, с цел да обясни дали те са се свързвали с Орестис - точно под този прякор Никос Метаксас е търсел жертвите си в Мрежата.

35-годишният сериен палач, е разведен, има две малолетни деца. Всичките познати на удушвача са шокирани и не могат да повярват, че точно той е отговорен за ужасяващите закононарушения.



Те го разказват като " постоянно добър, благ, непретенциозен и отзивчив човек ".

Основният въпрос, за който човек се сеща след такива ужасяващи убийства е за претекста. По думите на медицинския психолог Теано Калавана, която е дала изявление за кипърските медии, когато става въпрос за серийните убийци, няма претекстове. Защото в тези случаи става въпрос за убийства, а не да лишиш от живот някой поради засегнатост, злост, изгода или възмездие.

В случая с убийствата на Звяра от Кипър две от дамите са били открити голи и вързани. Предполага се, че той е правил секс с тях, след което ги е удушил. Бил извънреден садист.

Има и друга версия за какво е избирал повече чужденки. Някои от профайлърите, ангажирани в следствието, считат, че Метаксас може да се е водел от претекстовете да " почисти страната ", с задача за расизъм.

Началникът на полицията в Кипър Захарий Христостому отбелязва в изявление, че такива закононарушения се следят нормално в страни с огромен брой население и са в действителност несвойствени за незначителен остров като Кипър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР