Киномания в Пловдив продължава днес от 17,45 с „Респект с

...
Киномания в Пловдив продължава днес от 17,45 с „Респект с
Коментари Харесай

„Сестри“ с изключителната Изабел Аджани на "Киномания" в Пловдив

" Киномания " в Пловдив продължава през днешния ден от 17,45 с „ Респект " с присъединяване на Дженифър Хъдсън, Форест Уитакър, Марлон Уейънс и други Филм за възхода в кариерата на Арета Франклин - от пеенето като дете в хора на църквата, където татко й е свещеник, до международната популярност. „ Респект " е забележителната същинска история на пътуването на тази музикална икона към откриването на личния й глас. Филмът ни дава музиката на Франклин с нейната пристрастеност и господство, лиричност и прочувственост. Дълго откакто към този момент не са в класациите, тези песни не престават да ни вълнуват с усеща и мемоари всякога, когато ги чуем.

Филмът " Респект " споделя за възхода в кариерата на Арета Франклин
Късната прожекция от 20:30 ч. през днешния ден ще бъде на кино лентата „ Сестри " на Ямина Бенгиги с присъединяване на изключителната Изабел Аджани. Цели 30 години сестрите Зора, Нора и Джамила - французойки от алжирски генезис - се надяват да открият своя брат Реда, похитен от татко им и прикрит преди време в преди малко обявилия самостоятелност Алжир. Отношенията сред сестрите се объркват когато Зора, най-голямата, взема решение да напише пиеса, основана на травматичните прекарвания от детството им, които ги преследват през целия им живот. Когато научават, че татко им умира, трите сестри се насочат към Алжир, с цел да употребяват последния си късмет да схванат къде е брат им. Когато предишното изплува, сестрите нямат различен избор, с изключение на да загърбят разликите си.

Билетите са в продажба на касата на LUCKY Дом на киното, а онлайн резервации могат да се вършат уеб страницата на киното kinolucky.com. Цените са 8лв и 6 лева за учащи и пенсионери, а за „ Класически удоволствия " - 7 и 5 лева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР