Киноиндустрията постепенно се събужда и с това идват все повече

...
Киноиндустрията постепенно се събужда и с това идват все повече
Коментари Харесай

Ейми Адамс и Джеймс Джиленхол - отново заедно

Киноиндустрията последователно се разсънва и с това идват от ден на ден вести за нови планове и звездни колаборации. Една изключително любопитна е тази сред Ейми Адамс и Джейк Джиленхол, които ще работят още веднъж дружно след Nocturnal Animals.

Обединява ги Finding the Mother Tree - екранизация по записките на проф. Сюзън Симард, станала известна със задълбочените си проучвания за това по какъв начин дърветата споделят между тях благодарение на кореновата си система и за " обмяната " на вода, въглерод, хранителни субстанции и микроорганизми.

Адамс ще влезе в ролята на проф. Симард, а Джиленхол е част от продуцентския екип. И за момента това са единствените известни детайлности за кино лентата, който към момента няма разгласен режисьор и други артисти от състава.

Работата на Сюзън Симард се счита за революционна в областта на горите и проучванията за запазване на природата. Идеите обаче намират почва и в поп културата - Джеймс Камерън признава, че трудовете й значително са въодушевили сюжета на " Аватар ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР