Ким Марш разсъждава върху загубата на момченцето си, което почина

...
Ким Марш разсъждава върху загубата на момченцето си, което почина
Коментари Харесай

Ким Марш признава, че се е чувствала „много сама и изолирана“ след сърцераздирателната смърт на сина Арчи

Ким Марш разсъждава върху загубата на момченцето си, което умря преди 15 години единствено мигове откакто се роди като родители в сходни обстановките към този момент могат публично да признаят скръбта си.

Звездата от The Coronation Street загуби Арчи – нейния наследник от някогашния брачен партньор Джейми Ломас – мигове откакто той се роди 18 седмици прибързано през 2009 година Сърдечната тъга на Ким и нейното семейство се усили неимоверно от обстоятелството, че животът на Арчи в никакъв случай не е бил публично призна, тъй като бебетата, родени преди 24 седмици, нямаха право на акт за раждане.

„ Беше ми позволено да го кремирам, само че не ми беше разрешено документ и не можах да схвана това “, разкри Ким пред ДОБРЕ!. „ Липсата на акт за раждане или гибел създаваше възприятието, че той в никакъв случай не е съществувал и като че ли в никакъв случай не се е случвало. Някои хора може да си помислят, че това е просто лист хартия и каква е разликата? Но това има огромно значение за нас, тъй като това са нашите деца и те имат значение за нас, имат значен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР