Ким Катрал най-накрая наруши мълчанието си относно шокиращото си завръщане

...
Ким Катрал най-накрая наруши мълчанието си относно шокиращото си завръщане
Коментари Харесай

Ким Катрал разкри всичко за продължението на Сексът...

Ким Катрал най-сетне наруши мълчанието си по отношение на шокиращото си завръщане в ролята на Саманта Джоунс в " Сексът и градът " и разкри настояванията си да се превъплъти в ролята си след години на отводи.

66-годишната актриса, която изигра емблематичната гладна за мъже публицистка в шест сезона на сериала и два кино лентата, описа по какъв начин едно унизително позвъняване от мрежата на Max (преди HBO) и настояването ѝ да бъде върната дизайнерката Патриша Фийлд е довело до договорката за нейното завръщане.

В предаването The View замаяната звезда съобщи: " Много е забавно да ти се обади шефът на HBO и да каже: " Какво можем да създадем? ", а аз си споделих: " Хм, дано проявя творчество ".

 

И едно от тези неща беше да върнем Патриша Фийлд и си помислих, че в случай че ще се връщам, би трябвало да се върна с този жанр на Саманта, би трябвало да го прокарам, и го направихме!

Фийлд, която е виновна за многото реформаторски тоалети в истинския сериал, не съумя да се завърне като дизайнер на костюми за AJLT заради уговорките си към " Емили в Париж ", а Моли Роджърс и Дани Сантяго облякоха звездите за рестарта.

 

Миналия месец беше разкрито шокиращото завръщане на Катрал - макар взривоопасната ѝ омраза със звездата Сара Джесика Паркър.

Според Variety Катрал ще се завърне единствено за една " клифхангерска " сцена, която е снимала на 22 март в Ню Йорк, без да се вижда или приказва със звездите SJP, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Сцената е снимана и без присъединяване на водещия на шоуто AJLT Майкъл Патрик Кинг.

В сцената Саманта, която се е преместила в Лондон, ще организира телефонен диалог с Кари Брадшоу на Паркър.

The New York Post също по този начин разкрива, че епизодичната роля на Катрал е била толкоз потайна, че името ѝ даже не е попадало в листата с повиквания за деня, което е оставило хората изумени от наличието ѝ.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР