Ким Кардашиян разкри в интервю за Allure“, че е била

...
Ким Кардашиян разкри в интервю за Allure“, че е била
Коментари Харесай

Ким Кардашиян с признание: Какво ѝ е коствало да облече роклята на Мерилин Монро

Ким Кардашиян разкри в изявление за „ Allure “, че е била на строга диета в продължение на три седмици, с цел да отслабне и да облече известната рокля на Мерилин Монро на тазгодишната Met Gala. Диетата дала стремежи резултат, само че коствала здравето ѝ.

Риалити звездата смъкна близо осем кг и се разноски по аления килим с роклята на Bobby Mackey в Ню Йорк. В изявление тя разкри, че смяната в храненето е довела до псориатичен артрит. А точно, преди диетата Ким спазвала вегетарианска диета, в която нямало месо.

„ Псориазисът ми се популяризира по цялото ми тяло и получих псориатичен артрит. Не можех да движа ръцете си. Наложи се да посетя ревматолог, който ми назначи терапия. Уплаших се и незабавно отстраних месото от диетата си. Скоро се успокои “, сподели Ким.

В диетата на Кардашиян нямало въглехидрати и захар. Въпреки че тя към момента твърди, че диетата е била сполучлива и че задачата е реализирана, последствията за здравето към момента са налице .

„ Когато за първи път пробвах роклята, не ми стана и им споделих – дайте ми три седмици и ще я облека. Беше предизвикателство, нещо като кино роля. Реших да го поема. През това време не допирах въглехидрати и захар. След Met Gala ядох всичко, в това число понички и пица “, сподели тя пред „ Allure “.

Симптомите на псориатичен артрит нормално са мъчителни, подути и груби стави, с появяването на зачервяване, от едната или от двете страни на тялото. След това отичане на пръстите на ръцете или краката, болежка в долната част на гърба, тендинит, което затруднява подвижността.

Тези признаци се появяват от време на време, макар че има интервали на отмора, и са доста сходни на признаците на ревматоиден артрит.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР