Ким Кардашиян отново показа, че държи на корените и искрено

...
Ким Кардашиян отново показа, че държи на корените и искрено
Коментари Харесай

Как Ким Кардашиян се намеси в конфликта в Нагорни Карабах

Ким Кардашиян още веднъж сподели, че държи на корените и откровено се вълнува от това, което се случва в родината на предците ѝ. Миналата година по същото време тя избра точно Армения, за кръщенето на четирите си деца.
 Ким Кардашиян, Армения и кръщенето на децата й
Какво прави в Армения Ким Кардашиян

Тайнството на семейство Кардашиян

Сега 39-годишната риалити звезда реши да поддържа арменците в обстановката на остър спор сред Армения и Азербайджан в противоречивата област Нагорни Карабах.

Тя разгласява едноминутно видео в обществените мрежи, в което разкри поддръжката си за филантропичната организация , отдадена на подпомагането на хората в Армения и в района Нагорни Карабах, прочут също като Арцах.

Армения откри помощния фонд - Armenia Fund, поради военното състояние, в което се намира район Нагорни Карабах. Фондът е отворен за дарения от целия свят, а събраните средства се употребяват а подкрепяне на хората в Армения и региона Карабах, обитаем най-вече с етнически арменци.

on Oct 10, 2020 at 1:01pm PDT

" За мен е чест да бъда част от актуалните световни старания в поддръжка на Фонда на Армения ", стартира Ким, откакто се показа. " Разговарях за актуалната обстановка с доста хора, с вярата да допринесем за по-нататъшното осъзнаване на рецесията, която не можем да позволим да се разрасне. "

" Мислите и молитвите ми са ориентирани към всички тези смели мъже, дами и деца. Искам всички да помнят, че макар дистанцията, което ни разделя, за нас няма граници и дружно сме една световна арменска нация ", добавя риалити звездата.

" Дарявам един милион $ за подкрепяне на напъните им и ви поканвам да се присъедините към мен . Независимо дали помагате за повишение на осведомеността с изявления в обществените медии или дарявате даже единствено 1 $, всяко деяние е от изгода ", прибавя Ким Кардашиян. Ким изясни, че фондът предлага " храна, заслон и медицински грижи за засегнатите от боевете.

Сестрите на Ким - Кортни и Клои също споделиха свои лични видеоклипове . Източници на TMZ разкриха, че те също са създали обилни лични дарения, както и брат им Роб Кардашиян, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР