Ким Кардашиян и Кание Уест са една от най-богатите звездни

...
Ким Кардашиян и Кание Уест са една от най-богатите звездни
Коментари Харесай

Спят ли Ким и Кание в едно легло

Ким Кардашиян и Кание Уест са една от най-богатите звездни двойки. Двамата могат да си разрешат безусловно всичко, което си пожелаят. А главната инвестиция, която вършат, е в недвижими парцели.

Въпреки че имат няколко на брой, кой от кой по-скъп, фамилията продължава да подписва покупко-продажби за парцели, чиито размери ни е мъчно да си представим. Поредната им облага е четвърта къща на една и съща улица в Лос Анджелис.

За нея те заплащат три милиона $. Имотът има четири спални, три бани, басейн и СПА център - изцяло обикновено, даже непретенциозно за техния метод на живот.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на Дек 13, 2019 в 8:18 PST

Но Кардашиян и Уест имат много по-мащабна концепция - да си основат мега имение , което обаче се разделя по средата от път, чиято орис към момента не е ясна. Ясно е обаче, че и Ким, и Кание ще имат своите обособени съществени къщи, а на територията на парцела ще има и няколко спомагателни постройки.

Според близки на звездното семейство, съпрузите постоянно спят не просто в обособени кревати и обособени спални, само че и в разнообразни къщи . И не намират това за необичайно, тъй като колкото и да се обичат един различен, повече от всичко обичат свободата си и правото всеки да има собствен личен живот, написа The sun.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kanye West (@kanyew.est) на Дек 15, 2019 в 10:31 PST

Децата на Ким и Кание имат обособени стаи във всяка къща, която фамилията има. Така и те от дребни се учат да бъдат независими и самостоятелни.

Освен с цел да имат по този начин нужните им независимост и персонално пространство , рапърът и риалити звездата не стопират да си купуват нови парцели и тъй като обичаното занятие на Уест е да декорира и да трансформира мястото, където живее. Той е същински перфекционист, работи единствено с най-хубавите експерти, а Ким се доверява напълно на интуицията и усета му.
 Ким Кардашиян, Кание Уест и взор от вътрешната страна в дома им
В дома на Ким Кардашиян и Кание Уест

Когато дребното е доста

Затова и през днешния ден главната къща на фамилията се прави оценка на повече от 60 милиона $ след всички изработен промени. А цената, на която я закупуват, е по-малко от 20 милиона. Толкова съумяват да похарчат и за трансформирането на втората, прилежаща къща, на която стават притежатели единствено няколко месеца по-късно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР