Ким Кардашиян е на корицата на септемврийския брой на списание

...
Ким Кардашиян е на корицата на септемврийския брой на списание
Коментари Харесай

Ким Кардашиян си лепна голия задник на американското знаме

Ким Кардашиян е на корицата на септемврийския брой на списание " Интервю ". На заглавния кадър тя съвсем повтаря известната си фотография от 2014 година, когато също театралничи с голи задни елементи. Този път обаче дупарата на милиардерката е лъснала на фона на флага на Съединени американски щати, защото съгласно създателите Ким въплъщава американската фантазия.

В допълнение Кардашиян отговори на няколко въпроса за персоналния жанр, храненето, " висшето общество " и проблемите със самочувствието. " Мисля, че геният ми се крие в маркетинга и умеенето ми да представям артикули. А също и в това да знаеш какво желае клиентът и да го направиш да наподобява осъществимо, само че в това време малко непостижимо. Не бих споделила, че е гений. Мисля, че е малко магия и необикновен тип схващане на бизнеса ", споделя Ким.



" Имам проблем със самочувствието. Винаги съм бил склонна към угодничество, срамежлива съм, когато би трябвало да приказвам за себе си, да се разказвам. Също по този начин имам проблеми да споделям на хората „ не “, сподели още Кардашиян.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР