Ким Чен-ун се разплака по време на изявлението си на

...
Ким Чен-ун се разплака по време на изявлението си на
Коментари Харесай

Ким Чен-Ун ридае пред корейския народ: Провалих се да ръководя страната


Ким Чен-ун се разплака по време на изказването си на боен церемониал.

Той бършеше сълзи, до момента в който сервира опрощение за неуспеха си да управлява страната през бурни времена, обострени от експлоадирането на ковид, написа The Guardian

По време на голям боен церемониал, извършен през уикенда във връзка 75-годишнината на ръководещата Работническа партия, Ким смъкна очилата и избърса сълзите си - индикация, съгласно анализатори, за възходящ напън върху режима му, преведе.

„ Нашите хора ми се довериха, високо колкото небето и надълбоко като морето, само че аз не съумях да го удовлетворя приемливо “, сподели той, съгласно превод на Korea Times. „ Наистина скърбя за това. “

Визирайки дядо си и татко си - предходните двама водачи на Северна Корея - Ким продължи: „ Въпреки че ми е поверена значимата отговорност да управлявам тази страна, отстоявайки идеята на великите приятели Ким Ир Сен и Ким Чен Ир с помощта на доверието на всички хората, напъните и искреността ми не бяха задоволителни, с цел да освободят хората от компликациите в живота им. "

Докато парадът в столицата Пхенян включваше предстоящото откриване на нова междуконтинентална балистична ракета и различен боен хардуер, анализатори обявиха, че Ким е употребявал забележителна част от речта си, с цел да съчувства на севернокорейския народ.

Според медии водачът на Северна Корея е употребявал в изказването си думи като „ съществени провокации “, „ безчет тествания “ и „ невиждани бедствия “.

Северна Корея регистрира фрапантен спад в търговията с Китай - най-големият й стопански сътрудник - заради затварянето на границите в отговор на пандемията, макар че Пхенян упорства, че не е записал нито един случай на вируса.

















(0)  (1)



О

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР